Muhteşem Yüzyılın Takıları







Muhteşem Yüzyıl 26 ocak izle 4.bölüm


Muhteşem yüzyılın dördüncü bölümü 4.bölüm izle, hd muhteşem yüzyıl izle, son bölümünü izle seyret indir, yeni bölüm izle,

Muhteşem Yüzyıl 4.Bölüm Fragmanı


26 ocak 4.bölüm tanıtım videosu, konusu özeti

Muhteşem Yüzyıl 3.Bölüm full izle


muhteşem yüzyıl dizisi 3.bölüm izle, üçüncü son bölüm izle, tekrarını seyret indir, tekrarını seyret

Muhteşem Yüzyıl Üçüncü Bölüm Fragmanı



Muhteşem Yüzyıl Resimleri





Muhteşem yüzyılın ikinci bölüm resimleri, fotoğrafları, foto galeri


Muhteşem Yüzyıl Son Bölüm İzle





Muhteşem Yüzyıl 12 ocak canlı izle

muhteşem yüzyılın bu akşamki bölümünü canlı yayın izle bedava izle online internetten showtv cannlı izle

Muhteşem Yüzyıl 2. Bölüm Fragmanı


muhteşem yüzyılın ikinci bölüm fragmanı tanıtımını izle 12 ocaktaki bölüm izle seyret

Hürrem Sultanın Resimleri





Dizinin İlk Bölümüne Tepkiler

İlk bölümüyle olay yaratan muhteşem yüzyıl dizisi ile ilgili bazı değerlendirmeleri aşağıda sunuyoruz, yorum sizlerin.

‘Kendi tarihine küfür etmek soylu bir davranış değil’

Suat Kılıç (AK Parti Grup Başkanvekili): Osmanlı İmparatorluğu’nun 600 yıl süren egemenliği, harem üzerine inşa edilmiş bir egemenlik değildir. Kendi tarihine küfretmek soylu bir davranış değildir. Kanuni Sultan Süleyman 46 yıl, Türk milletine yöneticilik yapmış,tarihi bir şahsiyettir. Ve unvanında olduğu gibi “Kanuni” bir isimdir. Sultan Süleyman Han’ı harem havası içinde ömür tüketmiş, biçare bir adam görüntüsü içinde takdim etmek, hiç kimsenin hakkı değildir.

‘Değerlerimizi reyting uğruna çarpıtmayalım’

Oktay Vural (MHP Grup Başkan Vekili): Dizi ekseninde yapılan tartışmaları genel ortamın bir yansıması olarak görüyorum. Bir çarpıtma varsa herkes sorumlu olmalı. Kültür emparyalizminin de olduğunu düşünüyorum. Bu milletin kendi tarihine, kimliğine güveni zedelenmek ve koparılmak istemektedir. Bu açıdan medyanın da sorumluluk içinde hareket etmesi gerekiyor.

“Gerçek harem bu değil”

Kanuni Sultan Süleyman Vakfı: “Muhteşem Yüzyıl” adlı eserin ilk bölümünde özellikle devlet erkânının gelecekte evlilik yapacakları kadınların yetiştirildiği bir okul olan haremi, padişahın istediği kadını seçip beraber olduğu kadınların kaldıkları yer gibi göstermek doğru değildir. Ama bu eserin bir dizi film olduğu unutulmamalıdır. Ancak haremle ilgili sahnelerin bir kısmının kurgusal düşüncelere dayanması haremin gerçeğini yansıtmamakta ve yanlış intibalara yol açmaktadır.


Muhteşem Yüzyıl Reytingleri

Dizimiz ilk bölümüyle izlenme oranları sıralamasında 2.liğe oturdu, inşallah haftaya birinciliği kaparız.

1 COCUKLAR DUYMASIN Serials Turkish ATV 20:09 11,2 24,8
2 MUHTESEM YUZYIL Serials Turkish SHOW 19:51 10,9 24,5
3 UNUTULMAZ Serials Turkish ATV 22:24 6,3 22,4
4 MUHTESEM YUZYIL (TKR) Serials Turkish SHOW 21:43 6,2 16,2
5 UGUR DUNDAR'LA STAR HABER Newscast STAR 19:30 5,9 15,1

Muhteşem Yüzyıl 5 Ocak Birinci Bölüm İzle









Muhteşem Yüzyılın birinci bölümü 1. BölümMuhteşem Yüzyıl 1. Bölüm fullMuhteşem Yüzyıl 1. Bölüm tek parçaMuhteşem Yüzyıl 5 Ocak, bu akşamki son bölüm izle

Muhteşem Yüzyıl 1.bölüm canlı izle

bu akşam yayınlanacak muhteşem yüzyılın birinci ilk bölümünü internetten online canlı izleyebilirsiniz.

Muhteşem Yüzyıl Son Fragman İzle



Muhteşem Yüzyıl 1.bölüm özeti konusu

Şehzade Süleyman, en yakın adamı Pargalı İbrahim ile birlikte çıktığı bir avda alır kötü haberi. Babası Yavuz Sultan Selim Han vefat etmiştir. Şehzade Süleyman hiç beklemeden, İstanbul’a doğru yola çıkar. Şehzade Süleyman hızla payitahta ulaşır. Hiç beklemeden cülus törenine katılır. Bir günde hayatı değişmiş. Sultan Süleyman olarak padişahlık hayatına başlamıştır.

Bu sırada, Karadeniz üzerinden içi köle yüklü bir kadırga, İstanbul’a doğru gelmektedir. Kölelerden en ateşli olanı ise, kaderini değiştirecek olan yolculuğa çıktığının henüz farkında değildir. Geri dönmek için çaresiz bir şekilde isyan etmektedir.

Sultan Süleyman, padişahlığının ilk gününde verdiği buyruklarla nasıl bir padişah olduğunu göstermek ister. Ama bu kararlar herkesin hoşuna gitmeyecektir. Sultan Süleyman ise gönderdiği mesajlarla, tüm Avrupa’ya meydan okumaktan çekinmez.

Alex, tüm isyankarlığına rağmen, Topkapı sarayına getirilir. Onun bu tavrı ilk andan itibaren Valide Sultan’ın dikkatini çeker. Ama Alex’in sarayın kurallarını öğrenmesi uzun sürmez. Kendisine büyük bir hedef seçer. Alex, Sultan Süleyman’ın karşısına çıktığı ilk gecede onun ilgisini çekmeyi başarır. Sultan Süleyman’ın eşi Mahidevran ise Manisa sarayından yeni gelmiş. Eşi ile görüşmeyi sabırsızlıkla beklemektedir.


Back to Home Back to Top Muhteşem Yüzyıl İzle. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.